" Don't hide yourself in regret . Just love yourself and your set . I'm on the right track . Baby I was BORN THIS WAY "

Mar 29, 2010

INTEVENSI 2....

0 comments

Intevensi 2 dah datang..!!!! ok lah jawab tadi... rasa nak buat btul2 la kali ni... sbb intevensi 2 dapat 11 keseluruhan... tak puas...

AIN MAISARAH !!!!!!!

0 comments

Tadi pegi peasta buku lagi... sampai je kat PWTC, terus naik atas nak beli buku Ain Maisarah. Alhamdulillah berjaya, ak beli Perang Rumah Sukan dan Juara Rumah Sukan. Dapat stiker Sri Bangsar, Buletin Sri Bangsar, Kipas, dan 1 Novel Comel.... :) lepas bayar, terus jumpe kak Ain minta tanda tangan... sweet giler kak Ain..

pastu terus gi gempak straz bli la skit2...

Mar 20, 2010

BIG SISTER...

0 comments
best ke ade kakak??? pertanyaan yang selalu bermain di dalam fikiran ku... ak tengok mcm org yang ade kakak... best ke??? ak tringin nak kakak... huhhhh... takpe la..
walau mcm mana pun, hidup mesti diteruskan...

hidup ni cume sekali........

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

sooooooooooooooooooooooo

-

-

-

-

-

-

-

-
ape ek?????? : ))

20/3/2010

0 comments

yawn!!!!!!!... boring hari ni... bangun pagi, mandi, pakai baju, sarapan, tunggu KTM, pergi tuisyen, blaja, blaja, blaja, gi Petaling Streat, balek, tunggu KTM, smpai umah, mandi, pakai baju, makan tengah hari, blog.....

VIDEO MERENTS DESA DAH SIAP !!!

0 comments
kepada semua warga SMK KIARAMAS...





video

PLEASE COMMENT

Mar 19, 2010

PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2010

0 comments
fuhhhh...!!!!! panat... baru je balek dari PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2010 di PWTC

banyak umat manusia yg pergi.. ade yg tengok2, ade yg borong2... aku datang nak beli komik skit.. sampai je trus gi GEMPAK STARZ... ak bli dua jek komik. sbb yg laen tu mcm tak best..


* yg aku bli

ak siap jumpa AIN MAISARAH lagi hehehe... nak bli buku kat situ tpi, ramai sgt orang... so just pegi THE MALL makan2, minum2, rehat jap... dah pukul 6.00, gi KTM... bapak ramai org.. tunggu sampai 4 trip. baru dpt naik. best giller hari ni!!!!!

Mar 18, 2010

KERJA KURSUS SEJARAH!!!!

0 comments
aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! kene buat kerja kursus sejarah... tadi pergi PERPUSTAKAAN NEGARA (PNM) ngan Nabil H..


best a gak... sebenarnya ak gi PNM nak cari buku THE SECRET (LAW OF ATTRACTION)... tapi tak jumpe... so just cari rujukan pasal perayaan hari raya aidilfitri... fotostate... balik...

hmmmm kat sana kiteorang jumpe mcm2... kiteorang tengah tunggu nak wat kad... tia2 ada aunty ni jerit "SAMHANA2 sit here"... samhana tu nntah la apa hubungan dia ngan Nabil H... )

Mar 17, 2010

JALAN2...

0 comments
hmmmmmm. hari ni best sangat. ak ngan Azeem gi jalan2 ke Mid Valley......pagi2 pukul 9.00 dah kuar umah... tunggu KTM.


Dari Segambut ke Mid Valley... sampai Mid pukul 9.40.
Terus gi naik atas GSC nak tengok Alice In Wonderland [3D]


sampai2 je kat GSC, bapak ramai orag beratur.... GSC blum bukak org da ramai... sabar je la. Dah bukak, kiteorang tunggu, sampai giliran kiteorang bli tiket..., tengok2 tinggal 4 seat je... nasi baik sempat. Masa tu pukul 10.15 so kiteorang jalan2 dulu... pastu kiteorang ternampak sesuatu yg menarik....


Rupa-rupanya, pertandingan mewarnala..... Pukul 10.45, bli popcorn masuk panggung.... citer dia best giller.... lagi2 3D gitu... kene pakai cermin mata..


dah kuar gi toilet, sejuk siot dlm panggung tu... dah tu jalan2 jap... gi bli buku... balik... dah kat dlm train ada plak sekumpulan budak..., tak tau la mcm sebaya... tape2... diaorang bising giler dlm train mcm tak pernah nail train... sabar je la.. dah sampai umah lege skit.. tu je ari ni... k bye...!!!

Mar 14, 2010

LADY GAGA & BEYONCE - TELEPHONE

0 comments
BEST GILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-video klip nyer yang terbaru....








-costumes....
* I DO NOT OWN ANY OF THE THINGS ABOVE...

Mar 12, 2010

THE SECRET....

0 comments





i just watch "THE SECRET"..... its talk about the "LAW OF ATTRACTION".... ak dah try gune teknik ni memang menjadi..... bila kita guna teknik ni...., apa yang kita nak mungkin boleh tertunai... ramai orang yang terkenal telah menggunakan teknik ini. sumpah, ak dah try malam semalam... kalau nak tau mcm mna nak guna teknik ni, pergi ke kedai buku berdekatan anda, dan beli buku yang bertajuk "THE SECRET" atau tengok movienye yang bertajuk "THE SECRET" atau pown pergi ke laman web thesecret.tv * "THE SECRET" book

* "THE SECRET" DVD

Mar 11, 2010

10 MARCH 2010

0 comments

PENAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pegi sekolah, rehat, blaja, buat kerja kayu, balek...
kerja kayu boleh la.... best... hampir siap...

* gambar hiasan *

Mar 9, 2010

6 MARCH 2010

0 comments
HARI SUKAN!!!!!!!!

best giller.... tempat 4 BENDAHARA, tempat 3 SYAHBANDAR, tempat 2 TEMENGGONG, and johan LAKSAMANA.
TETAPI!!!! rumah SYAHBANDAR menang johan bagi HIASAN KHEMAH, dan PERBARISAN....
ada beberapa perkara yang mencuri perhatian para hadirin...., pegawai & guru2 lelaki dgn QM maen tarik tali.... tarik punye tarik... nak tau ape berlaku...?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tali tu PUTUS!!!!!!!! tergolek sume org...... aku dan rkn2 ketawa terbahak-bahak smpai nak kuar anak tekak.....
itulah salah satu hari yang memang aku tak leh nak lupekan...

HI GUYS!!!!!!

0 comments
soooo... ni blog baru ak.... aku baru jek start buat blog ni.... saja je nak try blogger ni... mcm best jek...


k... firstly... ak memang minat giller dgn boy band japanese nie... "ARASHI". Lagu dorang memnag best-best.... yg aku suke, TRUTH....




Selain itu, ak juge minat dgn seorang artis wanita yang lahir di ITALY.......


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-L A D Y G A G A
lagu LADY GAGA yang aku suke, BAD ROMANCE, MONSTER